Rezeptideen, Tipps & Tricks in Ihrem Posteingang
Mit dem Wiener Zucker Newsletter
- Monatlich neue Rezeptideen
- Infos zu Gewinnspielen
- Kulinarische Geheimnisse & Produktneuheiten
Glazúra:
Ešte budeme potrebovať:
Plech na pečenie s rozmermi cca 47 x 39 cm
Oddeľte žĺtky a bielky, z bielkov vyšľahajte tuhý sneh, veľmi mäkké maslo vymiešajte s cukrom na pečenie a s vanilkovým cukrom do hladka, postupne vmiešajte žĺtky. Nechajte čokoládu opatrne rozpustiť. Potom pridajte tekutú čokoládu, orechy a múku zmiešanú s práškom do pečiva a dobre premiešajte. Nakoniec vmiešajte tuhý sneh z bielkov. Plech vyložte papierom na pečenie a pečte na horúci vzduch na 170 ° C cca 30-35 minút.
Uvarte čaj z dvoch sáčkov zimného čaju a 75 ml vody.
Rumová poleva - zmiešajte púdrový cukor s rumom a čajom, pokiaľ nebude hladký. Pridajte len toľko čaju, aby ste vytvorili peknú hustú hmotu. Ešte vlažné rezy polejte polevou a nechajte ju zaschnúť. Nakrájajte na malé kocky.
Doba trvanlivosti (ak je dóza dobre uzavretá): približne 2-3 týždne
Share or print this recipe