Rezeptideen, Tipps & Tricks in Ihrem Posteingang
Mit dem Wiener Zucker Newsletter
- Monatlich neue Rezeptideen
- Infos zu Gewinnspielen
- Kulinarische Geheimnisse & Produktneuheiten
(na cca 30 ks)
Maslo rozpustíme v kastróliku s hrubým dnom, pridáme doň cukor, med, zázvor, škoricu a klinček. Starostlivo miešame, kým sa cukor nerozpustí.
Medzitým do misy nasypeme múku a kypriaci prášok. Pridáme zmes z kastrólika a vajcia. Premiešaním zmesi vytvoríme lepivé cesto, ktoré necháme hodinu odležať v chlade.
Cesto vyvaľkáme na pomúčenom pláte a vykrajujeme rôzne tvary. Podľa veľkosti pečieme na 170 °C asi 12 minút.
Perníčky zdobíme bielkovou polevou alebo čokoládou a farebnými toppingami.
Share or print this recipe