Rezeptideen, Tipps & Tricks in Ihrem Posteingang
Mit dem Wiener Zucker Newsletter
- Monatlich neue Rezeptideen
- Infos zu Gewinnspielen
- Kulinarische Geheimnisse & Produktneuheiten
Rozpustite čokoládu vo vodnom kúpeli. Oddeľte bielky a žĺtky. Z bielkov vyšľahajte tuhý sneh. Mäkké maslo, hnedý cukor a žĺtky vymiešajte do peny. Do zmesi masla, cukru a žĺtkov vmiešajte tekutú teplú čokoládu. Striedavo pridávajte múku a sneh z bielkov.
Predhrejte rúru na 180 ° horné a spodné pečenie. Zmes rozložte na plech vyložený papierom na pečenie a pečte asi 20 minút. Vykonajte test pomocou špajdle. Zmes nechajte vychladnúť, vykrajovačom povykrajujte hviezdičky, potom opatrne položíte hviezdičky vedľa seba. Kraje hviezdičiek ozdbte polevou a špičky ozdobte perličkami. Polevu nechajte zaschnúť a naskladajte na seba a vytvoríte tak stromčeky.
Zvyšok cesta môžete použiť na Cake Pops.
Share or print this recipe