Rezeptideen, Tipps & Tricks in Ihrem Posteingang
Mit dem Wiener Zucker Newsletter
- Monatlich neue Rezeptideen
- Infos zu Gewinnspielen
- Kulinarische Geheimnisse & Produktneuheiten
Na cesto:
Ostatné:
Cesto
Rozpustite čokoládu vo vodnom kúpeli. Oddeľte žĺtok a bielok. Bielky vyšľahajte do tuha. Vymiešajte krém z mäkkého masla, hnedého cukru a žĺtkov.
Do zmesi masla, cukru a žĺtka vmiešajte tekutú teplú čokoládu. Striedavo pridávajte múku a vyšľahané bielky.
Predhrejte rúru na 180 ° horné a spodné pečenie. Zmes vylejte na plech vyložený papierom na pečenie a pečte asi 20 minút. Vykonajte test pomocou špajdle.
Nechajte zmes vychladnúť a potom ju v miske rozdrobte na malé kúsky.
Postupne po lyžiciach pridávajte smotanový syr (podľa toho, koľko cesta zostáva) a dobre premiešajte rukami. Tvarujte malé guľôčky, dajte ich na tanier a zmrazte asi 30 minút. Medzitým rozpustite bielu čokoládu a pripravte pár pohárov s kryštálovým cukrom.
Ponorte vychladené guličky do horúcej polevy, točte s nimi v poleve a posypte cukrovými perlami. (Poznámka: pracujte rýchlo, pretože čokoláda veľmi rýchlo schne.)
Ak chcete, môžete do hmoty zapracovať malé kúsky marcipánu.
Share or print this recipe