Rezeptideen, Tipps & Tricks in Ihrem Posteingang
Mit dem Wiener Zucker Newsletter
- Monatlich neue Rezeptideen
- Infos zu Gewinnspielen
- Kulinarische Geheimnisse & Produktneuheiten
Canache guľky:
Čokoládová poleva:
Na dozdobenie:
Biela poleva:
Čokoládu zahrejte v miske vo vodnom kúpeli, kým nie je z polovice roztavená. Priveďte šľahačku, krupicový cukor a kokosové mlieko k varu. Krémovú zmes postupne vmiešajte do polevy. Špachtľou premiešajte zvnútra von. Pridajte veľmi mäkké maslo, vymiešajte do hladka a v ideálnom prípade nechajte cez noc v chlade. Vytvorte malé guličky.
Čokoládu rozpustite vo vodnom kúpeli s kokosovým tukom, miešajte, kým nie je vlažná. Ponorte guličky do polevy, nechajte zaschnúť a spodnú časť ponorte do zmesi zo zlatej a bielej posýpky. Zmiešajte marcipán a kakaový prášok a vytvorte prívesok vianočného stromčeka. Ozdobte hornú časť gulí bielou polevou a položte na ňu prívesok vianočného stromčeka. Nechajte uschnúť.
Biela poleva - vyšľahajte sneh z bielka a cukru.
Share or print this recipe