Rezeptideen, Tipps & Tricks in Ihrem Posteingang
Mit dem Wiener Zucker Newsletter
- Monatlich neue Rezeptideen
- Infos zu Gewinnspielen
- Kulinarische Geheimnisse & Produktneuheiten
Vegánsky margarín nakrájajte na kúsky. Všetky suroviny zmiešajte a rýchlo spracujte na hladké cesto. Zabaľte do potravinovej fólie a dajte na 1 hodinu do chladničky. Rúru predhrejte na 180 stupňov pri zapnutých telesách hore a dolu. Plech vysteľte papierom na pečenie.
Pracovnú plochu poprášte múkou.
Cesto rozvaľkáme na hrúbku 4 mm a opatrne po celej ploche cesta vtlačíme mriežku. Vytvorte motívy vykrajovačkami na sušienky. Pečte sušienky asi 11 minút. Mriežkové sušienky zlepte spolu pomocou džemu alebo orechového krému.
Rada: Tiež vyzerajú veľmi pekne ako guľky! Za týmto účelom z cesta vytvarujte 25 g guľky a do cesta opatrne vtlačte mriežku. Pečte sušienky asi 11 minút.
Share or print this recipe