Rezeptideen, Tipps & Tricks in Ihrem Posteingang
Mit dem Wiener Zucker Newsletter
- Monatlich neue Rezeptideen
- Infos zu Gewinnspielen
- Kulinarische Geheimnisse & Produktneuheiten
Ingrediencie na čokoládové a orechové krehké pečivo:
Pre vanilkové krehké pečivo:
Pre vegánske cesto:
Do misky dajte múku, cukor, (pekárske kakao a drvené vlašské orechy). Studené maslo rýchlo nakrájajte na malé kúsky a pridajte. Pridajte vajce, soľ (a škoricu). Všetky suroviny rýchlo vypracujte na hladké cesto. Zabaľte do potravinovej fólie a dajte na asi 30 minút do chladničky.
Rúru predhrejte na 180 stupňov pri zapnutých telesách hore a dolu. Cesto vyvaľkáme na hrúbku 3 mm. Na cesto položíme vykrajovačku na sušienky s priemerom približne 3 cm a do cesta vtlačíme uzáver fľaše (približne 2 cm) do hĺbky asi 1 mm. (pozri druhé foto). Vystrihnite sušienku. Pomocou slamky vytvorte gombíkové dierky do cesta, ktoré bolo vtlačené do uzáveru fľaše.
VEGANSKÉ CESTO
Vegánsky margarín nakrájajte na kúsky. Všetky suroviny zmiešajte a rýchlo spracujte na hladké cesto. Zabaľte do potravinovej fólie a dajte na 1 hodinu do chladničky. Rúru predhrejte na 180 stupňov pri zapnutých telesách hore a dolu. Plech vysteľte papierom na pečenie.
Cesto vyvaľkáme na hrúbku 4 mm. Na cesto položíme vykrajovačku na sušienky s priemerom približne 3 cm a do cesta vtlačíme uzáver fľaše (približne 2 cm) do stredu do hĺbky asi 1 mm. Vystrihnite sušienku. Pomocou slamky vytvorte gombíkové dierky do cesta, ktoré bolo vtlačené do uzáveru fľaše.
Share or print this recipe