Rezeptideen, Tipps & Tricks in Ihrem Posteingang
Mit dem Wiener Zucker Newsletter
- Monatlich neue Rezeptideen
- Infos zu Gewinnspielen
- Kulinarische Geheimnisse & Produktneuheiten
Na cca 22 tyčiniek:
Cesto na tyčinky:
Kokosová poleva:
Vymastite obdĺžnikovú formu (približne 22 x 22 cm) alebo vyložte papierom na pečenie. Rozpustite kokosový olej, zmiešajte s vodou, múkou, kakaom, cukrom a soľou a rovnomerne rozdeľte na plech na pečenie. Cesto nechajte hodinu tuhnúť v chladničke. Potom pečte 30 minút v predhriatej rúre na 175 ° C - horúci vzduch a potom znovu nechajte vychladnúť.
Kokosová poleva
Pomaly uvarte kokosové mlieko s cukrom a rumom cca. 20 minút. Potom opatrne zamiešajte kokos. Zmes rozotrite na vychladnuté cesto a znovu nechajte vychladnúť. Ozdobte čokoládou a nasekanými pistáciami. A nakrájajte na kúsky alebo tyčinky. Môžete dozdobiť čokoládovou polevou.
Share or print this recipe