Rezeptideen, Tipps & Tricks in Ihrem Posteingang
Mit dem Wiener Zucker Newsletter
- Monatlich neue Rezeptideen
- Infos zu Gewinnspielen
- Kulinarische Geheimnisse & Produktneuheiten
Na cca. 80 kusov:
na valcovanie:
Predhrejte rúru na 180 ° C - horúci vzduch. Múku preosejte a premiešajte so zostávajúcimi prísadami, aby ste vytvorili hladké cesto. Ak sa cesto drobí, zapracujte 1-2 lyžice mlieka. Cesto zabaľte do potravinárskej fólie a nechajte asi 1-2 hodiny v chlade. Cesto nakrájajte na rovnomerne veľké kúsky (každý približne 9 g). Vytvarujte rolky, dajte na plech vyložený papierom na pečenie a pečte cca. 11 minút.
Zmiešajte práškový cukor, škoricu a vanilkový cukor a obaľte ešte teplé rolky. Ak sa rolky príliš ľahko lámu, pomocou sitka zmesou cukru a škorice ich položené na tácke pocukrujte .
Doba trvanlivosti (ak je dóza dobre uzavretá): približne 3 až 4 týždne
V spolupráci s Baking Barbarin.
Share or print this recipe