Rezeptideen, Tipps & Tricks in Ihrem Posteingang
Mit dem Wiener Zucker Newsletter
- Monatlich neue Rezeptideen
- Infos zu Gewinnspielen
- Kulinarische Geheimnisse & Produktneuheiten
Na obaľovanie:
Pripravte si ingrediencie a predhrejte rúru na 180°C. Postup je veľmi jednoduchý.
Zmiešajte suché prísady. Do suchých prísad pridajte zmäknuté maslo a vypracujte hladké cesto. Cesto zabaľte do potravinovej fólie a dajte ho na hodinu odpočívať do chladničky. Keď cesto stuhne, vytvarujte z neho guľôčky a zrolujte ich do tvaru polmesiaca a uložne na plech vystraný papierom na pečenie.
Pečieme vo vyhriatej rúre pri 180 °C 7 až 10 minút alebo kým nie sú na spodnej strane zlatohnedé. Rolky nechajte 2 minúty vychladnúť na plechu. Potom ich ešte teplé obaľte v cukre. Keď sú rožky úplne vychladnuté, opäť ich obaľte v cukre. Podávajte a pochutnajte si!
Share or print this recipe