Rezeptideen, Tipps & Tricks in Ihrem Posteingang
Mit dem Wiener Zucker Newsletter
- Monatlich neue Rezeptideen
- Infos zu Gewinnspielen
- Kulinarische Geheimnisse & Produktneuheiten
Cesto:
Plnka:
250 g brusnicového džemu alebo džemu z kvetov ruže
Krém:
Na dozdobenie:
Na cesto - vyšľahajte v kuchynskom robote vajcia s cukrom, kým nevznikne ľahký krém. Maslo rozpustíme, necháme vychladnúť a pomaly ho vlejeme do vaječnej zmesi. Opatrne primiešame múku, malinový prášok a prášok do pečiva. Rúru predhrejte na 175 ° C. Cesto rozdelíme na tretiny a každú vylejeme na formu na pečenie vystlanú papierom na pečenie. Pečte vo vyhriatej rúre na 175 ° C cca 25 až 30 minút. Necháme vychladnúť.
Prekrojte časti torty, potrite ich lekvárom, každú posypte lyžicou sušených kvetov a spojte všetky časti dohromady. Nechajte vychladnúť.
Na prípravu krému - zohrejte vo vodnom kúpeli vaječný bielok s cukrom {pasterizujte = zohrejte na 65 ° C a vyšľahajte do peny} . Opatrne vmiešajte maslo a dužinu vanilkového struku. Nechajte vychladnúť
Tortu potrieme krémom a ozdobíme sušenými kvetmi.
Share or print this recipe