Rezeptideen, Tipps & Tricks in Ihrem Posteingang
Mit dem Wiener Zucker Newsletter
- Monatlich neue Rezeptideen
- Infos zu Gewinnspielen
- Kulinarische Geheimnisse & Produktneuheiten
Torta (priemer 31 cm)
Dekorácia:
Mandľovú múku, kokosové vločky a soľ vymiešame v kuchynskom robote na hrubú múku. Použijeme "hák" na cesto. Postupne pridáme cukor, kokosový olej, studenú vodu a vymiesime cesto.
Cesto natlačíme do tortovej formy čo najrovnomernejšie. Necháme odležať v chladničke. Medzitým si pripravíme náplň:
Kokosové mlieko, čokoládu a vanilku za stáleho miešania privedieme na miernom ohni do varu. Prisypeme agar a za stáleho miešania varíme ďalšie 2 minúty.
Zmes nalejeme do vychladnutej tortovej formy. Vložíme do chladničky stuhnúť aspoň na 3 hodiny.
Tortu podávame bohato ozdobenú marakujou, jedlými kvetmi a kokosovými lupienkami.
Share or print this recipe