Rezeptideen, Tipps & Tricks in Ihrem Posteingang
Mit dem Wiener Zucker Newsletter
- Monatlich neue Rezeptideen
- Infos zu Gewinnspielen
- Kulinarische Geheimnisse & Produktneuheiten
Múku preosejeme na pracovnú dosku a v strede vytvoríme priehlbinu, do ktorej pridáme ostatné prísady (studené, z chladničky). Do stredu postupne prisypávame múku z okrajov a zmiešavame s ostatnými prísadami. Hmotu studenými rukami rýchlo vymiesime na hladké cesto. Cesto vyformujeme do tvaru gule, zabalíme do potravinárskej fólie a minimálne hodinu necháme odpočívať v chladničke.
Príprava tvarohového krému: tvaroh, práškový cukor, citrónovú šťavu a citrónovú kôru vymiešame dohladka. Opatrne pridáme šľahačku a odložíme do chladničky.
Cesto vyvaľkáme na hrúbku približne 3-5 mm a povykrajujeme z neho plátky vo veľkosti formičiek. Plátky vložíme do formičiek a popicháme vidličkou. Na strednej poličke v rúre upečieme do zlatožlta (cca 5-10 minút).
Upečené tarteletty necháme trochu vychladnúť a naplníme tvarohovým krémom. Ozdobíme rôznym bobuľovým ovocím a posypeme Korunným cukrom práškovým – mlynček.
Share or print this recipe