Rezeptideen, Tipps & Tricks in Ihrem Posteingang
Mit dem Wiener Zucker Newsletter
- Monatlich neue Rezeptideen
- Infos zu Gewinnspielen
- Kulinarische Geheimnisse & Produktneuheiten
Postup na prípravu cesta
Zo studených prísad vymiešame cesto a necháme ho odpočívať v chladničke 1 hodinu. Cesto vyvaľkáme, vykrojíme zajačikov a pečieme cca 10 min. pri 200 ° C.
Príprava bielkovej polevy
V kuchynskom robote pomaly zmiešame prísady a potom pri strednej rýchlosti vyšľaháme pevnú hmotu. Následne pomocou palety spracujeme polevu do konzistencie na písanie (mäkká, ale nie príliš tekutá). Kornút naplníme polevou a obťahujeme ním obrysy zajačika. Zo zvyšku polevy vytvoríme konzistenciu na vyplňovanie plôch (jemne tekutá), dáme ju do fľaštičky a vyplníme plochy zajačikov. Necháme cez noc zaschnúť a prípadne ešte dozdobíme.
Share or print this recipe