Rezeptideen, Tipps & Tricks in Ihrem Posteingang
Mit dem Wiener Zucker Newsletter
- Monatlich neue Rezeptideen
- Infos zu Gewinnspielen
- Kulinarische Geheimnisse & Produktneuheiten
Rúru si vyhrejeme na 180°C.
Oddelíme žĺtka od bielkov. Žĺtka vyšľaháme s Korunným cukrom práškovým do peny. Potom po lyžiciach postupne prisýpame múku dôkladne premiešanú s práškom do pečiva. Nakoniec jemne primiešame orechy.
Z bielkov si vyšľaháme pevný sneh a zľahka vmiešame do cesta. Plech vystelieme papierom na pečenie a vylejeme pripravené cesto. Pečieme vo vyhriatej rúre asi 30 minút. Keď uplynie čas, špajdľou skontrolujeme, či sa cesto nelepí. Ak nie, je hotové.
Pripravíme si polevu. V hrnci zohrejeme mlieko, maslo, Korunný cukor práškový a nakoniec dôkladne primiešame kakao. Uvaríme si polevu a odstavíme zo sporáka.
Upečené cesto nakrájame na obdĺžniky. Polovicu obdĺžnikov prekrojíme, naplníme ich ríbezľovým lekvárom a potom spojíme ako sendviče. Kúsky cesta celé namočíme do čokoládovej polevy a obalíme v kokose.
Share or print this recipe