Rezeptideen, Tipps & Tricks in Ihrem Posteingang
Mit dem Wiener Zucker Newsletter
- Monatlich neue Rezeptideen
- Infos zu Gewinnspielen
- Kulinarische Geheimnisse & Produktneuheiten
Múku, mandle, nakrájané maslo, práškový cukor, soľ, limetkovú kôru a mlieko premiešajte na pracovnej doske a vytvorte hladké cesto. Potom zabaľte do potravinárskej fólie a nechajte 3 hodiny v chlade.
Na zľahka pomúčenej pracovnej ploche cesto vyvaľkajte na hrúbku 4 mm a formičkami vykrajujte hviezdičky. Umiestnite ich na papier na pečenie a pečte v predhriatej rúre na 180 ° C asi 10 minút, potom nechajte vychladnúť. Na polevu vymiešajte citrónovú šťavu a púdrový cukor do hladka. Ponorte do polevy alebo polevou ozdobte hviezdičky a nechajte ich zaschnúť.
Share or print this recipe