Rezeptideen, Tipps & Tricks in Ihrem Posteingang
Mit dem Wiener Zucker Newsletter
- Monatlich neue Rezeptideen
- Infos zu Gewinnspielen
- Kulinarische Geheimnisse & Produktneuheiten
Postup je extra šup šup jednoduchý. Z masla, vína a múky si vypracujeme cesto. Normálne ručne stručne. Zvyšok vína si naporcujeme do pohárikov a oslávime vyrobené cesto prípitkom.
Cesto zabalíme do fólie a dáme na 4 hoďky odpočívať do chladu. Ja som nechala celú noc. Cesto si vyvaľkáme na cca 0,5 cm a vykrajujeme menšie tvary. Menšie sú lepšie, lebo sú krehučké a veľké by sa mohli lámať. Ukladáme na plech s papierom na pečenie.
Pečieme v rúre vyhriatej na 180 stupňov kratučko.. bude to cca 5 – 8 minút. Závisí od tvaru. Keksíky musia byť upečené ale nemôžu z hnednúť. Vyťahovať ich budete z rúry biele. Pripravíme si do hlbokého taniera práškový cukor zmiešaný s vanilkovým a ešte teplé (nie horúce) koláčiky obaľujeme v cukre.
Joj.. hotovo… nazdravie… vínové koláčiky pripravené a vy si nezabudnite pripiť na ich úspešné dokončenie.
Share or print this recipe