Rezeptideen, Tipps & Tricks in Ihrem Posteingang
Mit dem Wiener Zucker Newsletter
- Monatlich neue Rezeptideen
- Infos zu Gewinnspielen
- Kulinarische Geheimnisse & Produktneuheiten
Umyte rebarboru. Odstráňte drevnaté konce a rebarbory nakrájajte na malé kúsky s veľkosťou približne 0,5 cm. Maliny umyte a dobre odkvapkajte.
Vložte kúsky rebarbory spolu s malinami, vanilkovým cukrom z bourbonu a Korunným želírovacím cukrom do hrnca, prikryte ho a nechajte stáť najmenej 2 hodiny.
Bio citróny umyte pod horúcou vodou a vysušte ich. Nastrúhajte citrónovú kôru pomocou strúhadla a pridajte do ovocnej zmesi. Vytlačte citróny a nalejte šťavu do hrnca s ingredienciami.
Priveďte ingrediencie v hrnci do varu a povarte 4 minúty. Po polovici času varenia môžete premixovať ručným mixérom.
Urobte želírovaciu skúšku a ihneď nalejte horúci džem do pripravených sterilizovaných pohárov.
Share or print this recipe