Rezeptideen, Tipps & Tricks in Ihrem Posteingang
Mit dem Wiener Zucker Newsletter
- Monatlich neue Rezeptideen
- Infos zu Gewinnspielen
- Kulinarische Geheimnisse & Produktneuheiten
Dajte brusnicovú šťavu a šťavu z granátových jabĺk a červeným vínom do veľkého hrnca. Rozpoľte biopomaranč. Vytlačte z jednej polovice šťavu, druhú polovicu umyte a nakrájajte na plátky. Rozpoľte granátové jablko, vytlačte z jednej polovice šťavu. Z druhej vyberte jadierka. Pridajte do tekutiny šťavu z ovocia, pomarančové plátky a jadrá z granátového jablka. Vyškrabte dreň z vanilkového struku a dajte spolu s koreninami do hrnca.
Na strednej teplote zohrievajte zmes asi 15 minút. Pozor: víno sa nesmie dostať do varu!
Zoberte hrniec zo sporáka a nechajte zmes najmenej dve hodiny odstáť. Naplňte bowle do pohárov a servírujte ozdobené rozmarínovými vetvičkami.
Alternatíva: Nechajte bowle vychladnúť a podávajte s dostatočným množstvom ľadových kociek a rozmarínovými vetvičkami ako príležitostný koktail v interiéri.
Share or print this recipe