Rezeptideen, Tipps & Tricks in Ihrem Posteingang
Mit dem Wiener Zucker Newsletter
- Monatlich neue Rezeptideen
- Infos zu Gewinnspielen
- Kulinarische Geheimnisse & Produktneuheiten
Z mlieka odoberieme 5 polievkových lyžíc, pridáme žĺtky a pudingový prášok a vymiešame dohladka. Zvyšné mlieko prevaríme s púdrovým a vanilkovým cukrom. Primiešame pudingovú hmotu a za stáleho miešania prevaríme. Puding potom prelejeme do misy. Pridáme maslo a vyšľaháme. Krém dáme do zdobiaceho vrecka s hladkou špičkou a ozdobíme ním cupcakes alebo mafiny alebo ho natrieme na tortu.
Krém môžete zafarbiť kakaovým práškom alebo potravinárskou farbou rozpustnou v tukoch. Krém môžete niekoľko dní uchovávať v chladničke.
Share or print this recipe