Rezeptideen, Tipps & Tricks in Ihrem Posteingang
Mit dem Wiener Zucker Newsletter
- Monatlich neue Rezeptideen
- Infos zu Gewinnspielen
- Kulinarische Geheimnisse & Produktneuheiten
cca 30 kúskov
Mäkké maslo a cukor vymiešame na ľahkú penu.
Vo vodnom kúpeli rozpustíme horkú čokoládu – v hrnci privedieme do varu vodu. Čokoládu posekáme. Na horúcu vodu položíme tvarom a materiálom vhodnú misku a za občasného miešania v nej roztopíme čokoládu.
Pomleté lieskové oriešky s koreninami krátko opražíme na panvici bez tuku – zintenzívni sa tým aróma.
Rozpustenú čokoládu a oriešky s koreninami zmiešame s maslovou zmesou. Zmes by mala byť hustá, nie tekutá, v prípade potreby môžeme primiešať ešte trochu orieškov.
Odložíme do chladničky asi 30 minút.
Pomocou lyžičky vyberáme malé kúsky vychladenej zmesi a rukami z nich tvarujeme guľôčky. Obaľujeme ich vo farebnej cukrovej posýpke alebo v kokosových lupienkoch. Pred podávaním necháme v chladničke stuhnúť.
Copyright: Mei liabste Speis
Share or print this recipe