Rezeptideen, Tipps & Tricks in Ihrem Posteingang
Mit dem Wiener Zucker Newsletter
- Monatlich neue Rezeptideen
- Infos zu Gewinnspielen
- Kulinarische Geheimnisse & Produktneuheiten
Maslo s 80 g práškového cukru vymiešame do peny. Vajíčka rozklepneme a oddelíme žĺtky od bielkov. Žĺtky pridáme k zmesi masla a cukru. Z bielkov a zvyšného cukru vyšľaháme sneh a zľahka ho primiešame k hmote. Pohánkovú múku premiešame s mletými mandľami a práškom do pečiva a pridáme k hmote.
Tortovú formu vymastíme maslom, vylejeme do nej cesto a v predhriatej rúre pečieme pri teplote 170 °C cca 50 minút.
Upečenú tortu necháme vychladnúť, následne v strede po dĺžke prerežeme, spodnú časť potrieme džemom a prikryjeme vrchnou časťou. Nakoniec posypeme Korunným cukrom práškovým – mlynček.
Share or print this recipe