Rezeptideen, Tipps & Tricks in Ihrem Posteingang
Mit dem Wiener Zucker Newsletter
- Monatlich neue Rezeptideen
- Infos zu Gewinnspielen
- Kulinarische Geheimnisse & Produktneuheiten
Celé vajíčka miešame s práškovým cukrom do hustej nadýchanej peny, pomaly vlejeme maslo a pomaly premiešame. Potom zľahka ručne postupne preosievame a primiešame múku s práškom do pečiva. Cesto vylejeme na plech vystlatej papierom na pečenie, alebo formy daného písmena a pečieme pri teplote 180°C asi 20 minút. Ak pečieme v písmenkovej forme, po upečení a vychladnutí vyklopíme z formy písmena a rozrežeme na polovicu. Pokiaľ pečieme na plechu, z jedného plechu nám vyjdú dve poschodia torty, tým pádom toto cesto už neprerezávame, len vykrojíme 2 rovnaké písmená.
Mascarpone, smotanu a púdrový cukor si spolu vymiešame na tuhý krém. Nemiešajte na najvyšších otáčkach a dlho, lebo krém zredne.
Na spodnú časť korpusu natrieme džem, krém prenesieme do cukrárskeho vrecka s ozdobnou špičkou a nanášame v malých kopčekoch. Posypeme drobným ovocím. Priložíme druhú časť a postup zopakujeme.
Nakoniec dozdobíme drobným ovocím a jedlými kvetmi, prípadne pusinkami či makrónkami.
Share or print this recipe