Rezeptideen, Tipps & Tricks in Ihrem Posteingang
Mit dem Wiener Zucker Newsletter
- Monatlich neue Rezeptideen
- Infos zu Gewinnspielen
- Kulinarische Geheimnisse & Produktneuheiten
Pomarančovo-citrónový šalát:
Perníkové suflé:
Pomarančovo-citrónový šalát
Odstráňte kôru z pomarančov a citrónov a vyrežte dužinu (mesiačiky). Rozpustite cukor na panvici a pridajte pomarančovú šťavu. Potom pridajte zvyšné prísady a poduste všetko 2 minúty. Pridajte kúsky pomaranča a citróna a poduste ešte jednu minútu. Odstráňte korenie a odložte bokom.
Suflé
Mlieko, priveďte s polovicou hnedého cukru a s kakaom k varu, nalejte čokoládu a nechajte ju rozpustiť. Oddeľte žĺtok a bielok a do čokoládovej hmoty vmiešajte žĺtka, perníkové korenie a múku. Bielky vyšľahajte so zostávajúcou polovicou hnedého cukru a pridajte ich do zmesi. Naplňte formičky až 1 cm pod okraj a pečte 20 minút v predhriatej rúre na 180 ° C.
Podávajte s pomarančovým a citrónovým šalátom.
Share or print this recipe