Rezeptideen, Tipps & Tricks in Ihrem Posteingang
Mit dem Wiener Zucker Newsletter
- Monatlich neue Rezeptideen
- Infos zu Gewinnspielen
- Kulinarische Geheimnisse & Produktneuheiten
Na približne 6 kusov
Na plnku:
Na cesto:
Ďalej potrebujeme:
Z pudingového prášku, cukru a mlieka pripravíme podľa návodu na balení vanilkový puding, pretrieme ho cez sitko a na povrch pritlačíme potravinársku fóliu (aby sa nevytvorila koža) a necháme vychladnúť na izbovú teplotu.
Zo smotany na šľahanie vyšľaháme pevnú šľahačku a ručne ju opatrne vmiešame do pudingu. Zatiaľ odložíme do chladničky.
Vajcia so soľou za 2 — 3 minúty vymiešame do peny, potom do nich na nižšom stupni postupne primiešame ďalšie suroviny a vymiešame hladké cesto.
Veľkú nepriľnavú panvicu natrieme trochou oleja a do stredu nalejeme trochu cesta. Rýchlymi pohybmi otáčame panvicou tak, aby sa v nej cesto rovnomerne rozlialo. Približne po minúte palacinku otočíme a aj z druhej strany minútu pečieme.
Palacinky natrieme pudingom, posypeme malinami, zložíme alebo stočíme, posypeme práškovým cukrom a podávame ešte teplé.
Share or print this recipe