Rezeptideen, Tipps & Tricks in Ihrem Posteingang
Mit dem Wiener Zucker Newsletter
- Monatlich neue Rezeptideen
- Infos zu Gewinnspielen
- Kulinarische Geheimnisse & Produktneuheiten
Na tortu
Na krém
Žĺtka oddeľte od bielkov a žĺtka vymiešajte s cukrom do peny (10 minút). Z bielkov vyšľahajte sneh. Múku a prášok do pečiva opatrne primiešajte pomocou stierky. Na záver vmiešajte bielkový sneh. Cesto vylejte do formy. Pečte pri teplote 180 °C s konvekciou cca 20 – 25 minút. Tortu nechajte kompletne vychladnúť, až potom ju prerežte.
Na prípravu krému poriadne vymiešajte všetky prísady okrem šľahačky. Šľahačku vyšľahajte do tuha a primiešajte do krému. Na spodný korpus torty rozotrite časť krému, naň položte druhý korpus. Zvyšným krémom potrite celú tortu a nechajte 30 minút chladiť. Potom tortu ozdobte ovocím a dajte chladiť ešte na 60 minút.
Share or print this recipe