Rezeptideen, Tipps & Tricks in Ihrem Posteingang
Mit dem Wiener Zucker Newsletter
- Monatlich neue Rezeptideen
- Infos zu Gewinnspielen
- Kulinarische Geheimnisse & Produktneuheiten
Cesto:
Plnka:
Poleva:
Cesto
Všetky prísady dobre premiešajte, vytvarujte do tvaru gule, zabaľte do potravinárskej fólie a nechajte aspoň na 1 hodinu vychladnúť.
Plnka
Premiešajte vlašské orechy, krupicový cukor a kôru z bio pomaranča. Predhrejte rúru na 180 ° - horné a spodné pečenie.
Pracovnú plochu poprášime múkou, vychladnuté cesto nakrájame na osminy, vytvarujeme guličky, vyvaľkáme na tenko a vykrojíme trojuholníky. (Poznámka: môžeme použiť krájač pizze)
Naplňte zmesou orechov a cukru, stočte zo širokej na špicatú stranu a dajte na plech vyložený papierom na pečenie. Posypte hnedým cukrom. Pečte asi 20 minút na prostrednom rošte do zlatista.
Hotové rožteky necháme vychladnúť a ozdobíme tekutou čokoládou a orechovou posýpkou.
Share or print this recipe