Rezeptideen, Tipps & Tricks in Ihrem Posteingang
Mit dem Wiener Zucker Newsletter
- Monatlich neue Rezeptideen
- Infos zu Gewinnspielen
- Kulinarische Geheimnisse & Produktneuheiten
Na 20 kusov
Cesto:
Ganache plnka:
Na dozdobenie:
Ostatné:
Sušienky
Zmiešajte všetky ingrediencie dohromady a vypracujte hladké cesto. Zabaľte do potravinárskej fólie a nechajte 2 hodiny v chlade.
Na múkou posypanej pracovnej ploche vyvaľkajte cesto s hrúbkou 2 mm, vykrojte sušienky okrúhlym zúbkovaným vykrajovačom (priemer 4 cm) a položte ich na plech vyložený papierom na pečenie. Pečte v predhriatej rúre na 180 ° C (horné / dolné pečenie) na prostrednom rošte asi 15 minút do zlatista. Nechajte vychladnúť.
Ganache plnka
Jemne nasekajte horkú čokoládu, priveďte kávový prášok, smotanu a vodu do varu a nalejte na kúsky čokolády. Nechajte krátko stáť, potom jemne premiešajte tyčovým mixérom. Krátko ochlaďte, kým nedosiahnete krémovú konzistenciu, potom vložte do plniaceho vrecka s hviezdicovou tryskou a naplňte ňou sušienky.
Vrchnú sušienku ozdobte malou hvieždičkou a prikryte polovicou orecha.
Share or print this recipe