Rezeptideen, Tipps & Tricks in Ihrem Posteingang
Mit dem Wiener Zucker Newsletter
- Monatlich neue Rezeptideen
- Infos zu Gewinnspielen
- Kulinarische Geheimnisse & Produktneuheiten
Na 25 koláčikov
Na cesto krátko ručne zmiešajte gaštanovú múku a maslo, potom pridajte všetky ostatné suroviny a vymieste cesto. Nechajte 1 hodinu odležať (za studena).
Cesto vytvarujte do valčeka s hrúbkou asi 1 cm a potom nakrájajte na 1 cm hrubé plátky, ktoré v rukách vyvaľkajte do guľôčok. Uložte na plech vystlaný papierom na pečenie.
Namáčajte drevenú lyžicu do múky a v strede každej rolky vytvorte jamku. Pečte v predhriatej rúre na 180 °C (horný/dolný ohrev) na strednej priečke asi 14 minút.
Do celku v strede nalejte ríbezľový džem a koláčiky nechajte zaschnúť.
Share or print this recipe