Rezeptideen, Tipps & Tricks in Ihrem Posteingang
Mit dem Wiener Zucker Newsletter
- Monatlich neue Rezeptideen
- Infos zu Gewinnspielen
- Kulinarische Geheimnisse & Produktneuheiten
Suroviny na čokoládovo-orechové krehké pečivo (tmavé sušienky):
Pre vanilkové krehké pečivo (svetlé sušienky):
Pre vegánske cesto:
PRE ČOKOLÁDOVÉ ALEBO VANILKOVÉ CESTO
Do misky dajte múku, cukor, (pekárske kakao a drvené vlašské orechy). Studené maslo rýchlo nakrájajte na malé kúsky a pridajte. Pridajte vajce, soľ (a škoricu). Všetky suroviny rýchlo vypracujte na hladké cesto. Zabaľte do potravinovej fólie a dajte na asi 30 minút do chladničky.
Rúru predhrejte na 180 stupňov pri zapnutých telesách hore a dolu. Plech vysteľte papierom na pečenie. Pracovnú plochu zľahka poprášte múkou. Z cesta vytvarujte 25 g guľky a do cesta opatrne vtlačte mriežku. Pečte sušienky asi 13 minút.
PRE VEGÁNSKE CESTO
Vegánsky margarín nakrájajte na kúsky. Všetky suroviny zmiešajte a rýchlo spracujte na hladké cesto. Zabaľte do potravinovej fólie a dajte na 1 hodinu do chladničky. Rúru predhrejte na 180 stupňov pri zapnutých telesách hore a dolu. Plech vysteľte papierom na pečenie. Pracovnú plochu zľahka poprášte múkou. Z cesta vytvarujte 25 g guľky a do cesta opatrne vtlačte mriežku. Pečte sušienky asi 11 minút.
Share or print this recipe