Rezeptideen, Tipps & Tricks in Ihrem Posteingang
Mit dem Wiener Zucker Newsletter
- Monatlich neue Rezeptideen
- Infos zu Gewinnspielen
- Kulinarische Geheimnisse & Produktneuheiten
Pečivo z odpaľovaného cesta je veľmi ľahké a trochu chrumkavé. Pridaním rôzneho množstva vajec alebo tuku pripravíme cestá pre rozličné druhy špeciálneho pečiva, napr. veterníky či eclair. Pridaním mlieka alebo vody možno cesto obmieňať v závislosti od toho, či ho použijeme pre sladké alebo slané pečivo.
Vodu s maslom, soľou a vanilkovým cukrom prevaríme. Za stáleho miešania pridáme múku a hmotu miešame tak dlho, kým sa nezačne oddeľovať od hrnca. Necháme trochu vychladnúť a postupne pridáme rozšľahané vajcia. Ďalej spracujeme podľa príslušného receptu.
Share or print this recipe