Rezeptideen, Tipps & Tricks in Ihrem Posteingang
Mit dem Wiener Zucker Newsletter
- Monatlich neue Rezeptideen
- Infos zu Gewinnspielen
- Kulinarische Geheimnisse & Produktneuheiten
Dajte korenené sušienky spekulatius (doma robené alebo kúpené) do multifunkčného krájača a rozmeľte ich na veľmi drobné kúsky. Čím jemnejšie sušienky spekulatius rozomeliete, tým krémovejší bude váš náter. Vložte rozomleté sušienky do misky a zmiešajte ich s koreninami, práškovým cukrom a šľahačkovou smotanou. Rozpustite maslo, pridajte ho do tejto hmoty a dobre rozmiešajte. Krém zo sušeniek spekulatius naplňte do pohárov a uchovávajte v chladničke.
Tip: Krátko pred použitím ho vyberte z chladničky, aby bol náter ešte krémovejší.
Poznámka: Náter vydrží cca 2 týždne, s trvanlivou smotanou na šľahanie až 4 týždne.
Share or print this recipe