Rezeptideen, Tipps & Tricks in Ihrem Posteingang
Mit dem Wiener Zucker Newsletter
- Monatlich neue Rezeptideen
- Infos zu Gewinnspielen
- Kulinarische Geheimnisse & Produktneuheiten
Žĺtky, hnedý cukor, soľ, vanilkový cukor a citrónovú šťavu vymiešame do peny. Bielky s trstinovým cukrom vyšľaháme na krémovú konzistenciu a zľahka primiešame k žĺtkovej hmote. Múku a kakao preosejeme, primiešame lieskové orechy a opatrne primiešame k hmote. Rozotrieme na plech vystlaný papierom na pečenie a pečieme v predhriatej rúre pri teplote 180 °C približne 15 minút. Necháme vychladnúť a vyklopíme na papier na pečenie.
Mangá nakrájame na kúsky, premiešame s trstinovým cukrom a rozmixujeme. Želatínu namočíme do väčšieho množstva studenej vody, vytlačíme, rozpustíme v teplej citrónovej šťave a prilejeme k mangovej hmote. Šľahačkovú smotanu zľahka vyšľaháme a spolu s mangovými kockami opatrne primiešame k hmote. Krém rozotrieme na upečené piškótové cesto a necháme približne 30 minút vychladiť v chladničke.
Potom zrolujeme do rolády a opäť vložíme na hodinu do chladničky. Polejeme rozpustenou čokoládou a posypeme čokoládovými hoblinami.
Share or print this recipe