Rezeptideen, Tipps & Tricks in Ihrem Posteingang
Mit dem Wiener Zucker Newsletter
- Monatlich neue Rezeptideen
- Infos zu Gewinnspielen
- Kulinarische Geheimnisse & Produktneuheiten
Rúru predhrejeme na 150 °C. Plech s vyšším okrajom vystelieme papierom na pečenie.
Príprava krehkého cesta: všetky prísady rýchlo zmiesime, prikryjeme potravinárskou fóliou a na hodinu odložíme do chladničky. Cesto opäť krátko premiesime a na pomúčenej doske vyvaľkáme na hrúbku 2mm. Uložíme na plech na pečenie a necháme chvíľu postáť. Popicháme vidličkou a v predhriatej rúre na strednej poličke pečieme približne 10 minút.
Príprava plnky: šľahačkovú smotanu s medom, maslom a s krupicovým cukrom prevaríme. Pridáme mandľové lupienky. Hmotu opäť prevaríme, nalejeme na upečené cesto a povrch vyhladíme. V predhriatej rúre pečieme približne 35 minút, kým hmota nezhnedne. Necháme vychladnúť a nakrájame na trojuholníky.
Share or print this recipe