Rezeptideen, Tipps & Tricks in Ihrem Posteingang
Mit dem Wiener Zucker Newsletter
- Monatlich neue Rezeptideen
- Infos zu Gewinnspielen
- Kulinarische Geheimnisse & Produktneuheiten
doba pečenia 20 minút
nenáročná príprava
Na základ pre cupcake vyšľaháme bielka s kryštálovým cukrom na tuhý sneh.
Maslo vymiešame s vanilkovým a pudrovým cukrom do peny a postupne pridáme žĺtka. Do toho zamiešame citrónovú šťavu, kôru a rum.
Mak, orechy a štipku škorice zamiešame do maslovej hmoty, následne primiešame sneh. Pomocou vrecka naplníme cesto do 2/3 do formičiek. Pečieme v rúre pri teplote 160 °C cca 20 minút.
Na topping zmiešame všetky prísady krátko v mixéri, naplníme do vrecka a vytlačíme na vychladnuté cupcakes.
Ozdobíme čerstvými ríbezľami alebo ríbezľovou marmeládou a postrúhanou čokoládou.
Share or print this recipe