Rezeptideen, Tipps & Tricks in Ihrem Posteingang
Mit dem Wiener Zucker Newsletter
- Monatlich neue Rezeptideen
- Infos zu Gewinnspielen
- Kulinarische Geheimnisse & Produktneuheiten
Na cca 40 kusov:
Ostatné:
Predhrejte rúru na 30 ° C horúci vzduch. 2 plechy na pečenie vyložte papierom na pečenie. Maslo, cukor a vanilkový cukor vymiešajte do peny (asi 5 minút). Šľahajte vajcia izbovej teploty. Primiešajte múku a mak. Rýchlo vmiešajte šľahačku a nalejte cesto do zdobiaceho vrecka s hviezdicovou tryskou.
Nerobte príliš veľké pusinky. Pokiaľ ide zmes len veľmi ťažko pretlačiť zdobiacim sáčkom, na krátko vložte vrecko do teplej rúry vyhriatej na 30 stupňov. Tým maslo zmäkne a cesto sa ľahšie nastrieka.
Rúru zohrejte na 170 ° C a pusinky pečte asi 10-12 minút. Nechajte vychladnúť.
Natrite ich džemom a pusinky zlepte.
Pripravte kakaovú polevu podľa návodu. Polovicu pusiniek namočte do polevy a nechajte uschnúť na papieri na pečenie.
V dobre uzavretej dóze vydržia približne 3-4 týždňov.
Share or print this recipe