Rezeptideen, Tipps & Tricks in Ihrem Posteingang
Mit dem Wiener Zucker Newsletter
- Monatlich neue Rezeptideen
- Infos zu Gewinnspielen
- Kulinarische Geheimnisse & Produktneuheiten
Z uvedených surovín vypracujeme cesto. Hnetieme ho aspoň 15 minút, pretože teplota rúk je žiadaná. Potom ho necháme odležať aspoň na 6 hodín, ale pokojne aj 2 dni, v chladnom prostredí. Cesto rozdelíme na dve časti a vyvaľkáme ich na tenké plátky. Potrieme olejom, poprášime strúhankou a posypeme makom, cukrom a bobuľkami hrozna. Zavinieme, potrieme masťou alebo olejom a pečieme na 195 °C asi 25 minút.
S touto štrúdľou sa môžete stretnúť v oblasti Malých Karpát, kde dozrieva hrozno Modrého portugalu. Preto veľké kupované bobuľky nenahradia ich chuť. Skúste hrozno zohnať od vinára.
Share or print this recipe