Rezeptideen, Tipps & Tricks in Ihrem Posteingang
Mit dem Wiener Zucker Newsletter
- Monatlich neue Rezeptideen
- Infos zu Gewinnspielen
- Kulinarische Geheimnisse & Produktneuheiten
Na plech o rozmeroch cca 47 x 39 cm
na natretie:
Predhrejte rúru na 160 °C. Nakrájajte maslo na kúsky a vyvaľkajte ručne spolu s vajcami, vaječným žĺtkom a suchými ingredienciami na jemné cesto. 2/3 cesta vyvaľkajte na papieri na pečenie vloženom do plechu na pečenie až do rohov. Rozmiešajte na tekutú zmes ríbezľovú marmeládu a rum rovnomerne ju potrite na jemné cesto. Zvyšné cesto vyvaľkajte natenko, nakrájajte na pásiky široké 1 cm a položte ich priečne voči stranám plechu s odstupom asi 1 - 1,5 cm. Pečte v plechu na pečenie zasunutom v strednej koľajničke cca 20 minút na 160 °C pri zapnutom pečení s horúcim vzduchom. Nechajte úplne vychladnúť a nakrájajte na pásiky. Jemne posypte práškovým cukrom.
Trvanlivosť (pri dobre uzavretej dóze): cca 3 týždne Dobre vedieť: Pracujte bez prestávok; ak by bolo cesto pri spracovávaní príliš teplé alebo sa drobilo, pridajte 1-2 PL ľadovej vody.
V spolupráci s webovou stránkou Baking Barbarine.
Share or print this recipe