Rezeptideen, Tipps & Tricks in Ihrem Posteingang
Mit dem Wiener Zucker Newsletter
- Monatlich neue Rezeptideen
- Infos zu Gewinnspielen
- Kulinarische Geheimnisse & Produktneuheiten
Na dozdobenie:
Ešte budeme potrebovať
plech na pečenie približne 47 x 39 cm
Predhrejte rúru na 160 ° C. Maslo nakrájajte na kúsky a ručne s vajcom, žĺtkom a suchými ingredienciami pripravte krehké pečivo. 2/3 cesta vyvaľkajte a položte na papier na pečenie až po okraj - papier zodpovedá veľkosti plechu. Premiešajte ríbezľový džem a rum do hladka a rovnomerne rozotrite na cesto. Zvyšné cesto vyvaľkajte na tenko, nakrájajte na pásiky široké 1 cm a položte ho šikmo na plech vo vzdialenosti 1-1,5 cm. Pečte asi 20 minút pri teplote 160 ° C - horúci vzduch. Nechajte úplne vychladnúť a nakrájajte na prúžky. Ľahko pocukrujte práškovým cukrom v mlynčeku.
Doba trvanlivosti (ak je plechová dóza dobre uzavretá): približne 3 týždne.
Pracujte rýchlo; ak sa cesto počas spracovania príliš zahreje a začne sa drobiť, pridajte 1 - 2 lyžice ľadovej vody.
Share or print this recipe