Rezeptideen, Tipps & Tricks in Ihrem Posteingang
Mit dem Wiener Zucker Newsletter
- Monatlich neue Rezeptideen
- Infos zu Gewinnspielen
- Kulinarische Geheimnisse & Produktneuheiten
Roláda:
Levanduľový krém:
Na dozdobenie:
Na roládu - vyšľahajte vajcia s cukrom do peny. Primiešajte múku, prášok do pečiva a slnečnicový olej. Na plech vyložený papierom na pečenie rozložíme lupene ruží a rovnomerne ich zalejeme pripravenou zmesou. Pečieme vo vyhriatej rúre na 175 ° C horúcom vzduchu 25 až 30 minút. Po upečení vyklopíme na utierku posypanú krupicovým cukrom a s pomocou látky ju zvinieme na roládu. Chladíme najmenej štyri hodiny.
Na levanduľový krém - vyšľaháme šľahačkovú smotanu a zmiešame ju s tvarohom. Prilejeme levanduľový sirup, pridáme niekoľko kvetov levandule a cukor. Vychladenú roládu opatrne vyrolujeme, natrieme ju krémom a opäť zrolujeme. Ozdobíme práškovým cukrom v mlynčeku a sušenými kvetmi.
Share or print this recipe