Rezeptideen, Tipps & Tricks in Ihrem Posteingang
Mit dem Wiener Zucker Newsletter
- Monatlich neue Rezeptideen
- Infos zu Gewinnspielen
- Kulinarische Geheimnisse & Produktneuheiten
Najprv si pripravíme kvások z mlieka, droždia, cukru a necháme odstáť asi 15 minút.
Do väčšej misky nasypeme múku, pridáme maslo, žĺtky, cukor, štipku soli, kvások a postupne prilievame mlieko. Vymiesené cesto necháme 30 minút podkysnúť.
Potom ho dáme na plech na pečenie (30x40cm), ktorý sme si vymastili maslom a cesto roztiahneme po celej dĺžke plechu. Na cesto ukladáme na malé kúsky nakrájané slivky, posypeme škoricou a posýpkou, ktorú sme si pripravili zmiešaním múky, krupicového cukru, nasekaných vlašských orechov a roztopeného masla. Pečieme pri teplote 200°C asi 40 minút.
Share or print this recipe