Rezeptideen, Tipps & Tricks in Ihrem Posteingang
Mit dem Wiener Zucker Newsletter
- Monatlich neue Rezeptideen
- Infos zu Gewinnspielen
- Kulinarische Geheimnisse & Produktneuheiten
Mlieko so soľou a maslom privedieme do varu a za stáleho miešania prisypávame krupicu. Vajcia rozklepneme a oddelíme žĺtky od bielkov. Do vychladnutej krupicovej hmoty postupne pridáme žĺtky a šľahačkovú smotanu. Nakoniec zľahka primiešame tuhý sneh z bielkov a krupicový cukor.
Štrúdľové cesto vytiahneme natenko, potrieme plnkou a posypeme hrozienkami a mandľami. Štrúdľu zrolujeme, vložíme do formy na pečenie potretej maslom a obložíme maslovými vločkami. V predhriatej rúre pečieme pri teplote 170 °C približne 35 minút, aby ostal povrch svetlý.
Mlieko s kryštálovým BIO cukrom za stáleho miešania privedieme do varu a nalejeme na štrúdľu. Pečieme ďalších 15 minút. Nahrubo posypeme práškovým cukrom.
Share or print this recipe