Rezeptideen, Tipps & Tricks in Ihrem Posteingang
Mit dem Wiener Zucker Newsletter
- Monatlich neue Rezeptideen
- Infos zu Gewinnspielen
- Kulinarische Geheimnisse & Produktneuheiten
Počet porcií: približne 6 — 8
Doba prípravy: 25 minút
Zubereitungszeit: 25 Minuten
Studené maslo rýchlo pokrájame na kocky a spolu s ostatnými surovinami — okrem čerstvých byliniek — spracujeme na cesto.
Cesto na pomúčenej pracovnej doske vyvaľkáme na hrúbku približne 5 mm.
Na vyvaľkané cesto rozložíme lístky a výhonky rozmarínu, šalvie, kôpru a petržlenovej vňate.
Cesto prikryjeme papierom na pečenie a opäť po ňom prejdeme váľkom, aby sa bylinky vtlačili do cesta.
Plech vyložíme papierom na pečenie, rúru predhrejeme na 180°C, s horným/dolným ohrevom.
Pomocou vykrajovačky z cesta vykrajujeme kruhy s priemerom približne 4 cm a ukladáme ich na pripravený plech.
Sušienky pečieme asi 15 minút. Necháme vychladnúť.
Share or print this recipe