Rezeptideen, Tipps & Tricks in Ihrem Posteingang
Mit dem Wiener Zucker Newsletter
- Monatlich neue Rezeptideen
- Infos zu Gewinnspielen
- Kulinarische Geheimnisse & Produktneuheiten
Cesto:
Poleva:
Na dozdobenie:
Studené maslo nakrájajte na kocky a rýchlo premiešajte spolu so zvyšnými ingredienciami. Cesto dajte na hodinu do chladničky. Vyvaľkajte na pomúčenej pracovnej doske a vykrajujte na požadované tvary (obzvlášť pekné sú kruhy).
Sušienky položíme na plech s papierom na pečenie a pečieme vo vyhriatej rúre na 180 ° C 10 až 12 minút. Necháme vychladnúť.
Polevu pripravíme zmiešaním krupicového cukru s citrónovou šťavou, až kým nebude mať krémovú konzistenciu. Polejte ňou sušienky a dozdobte sušenými jedlými kvetmi.
Tip:
Sušienky môžete taktiež použiť ako pekné štítky na darčeky alebo kytice.
Share or print this recipe