Rezeptideen, Tipps & Tricks in Ihrem Posteingang
Mit dem Wiener Zucker Newsletter
- Monatlich neue Rezeptideen
- Infos zu Gewinnspielen
- Kulinarische Geheimnisse & Produktneuheiten
Prísady na cesto:
Na zdobenie:
Oddeľte vajcia. Umiešajte maslo a 2/3 hnedého trstinového cukru. Postupne veľmi pomaly pridávajte žĺtky. Vmiešajte rum, jogurt, šťavu a kôru z pomaranča a citrónu a kokos.
Bielky ušľahajte so zvyšným hnedým trstinovým cukrom dokrémova a opatrne vmiešajte do maslovej zmesi.
Múku preosejte s práškom do pečiva a vmiešajte do cesta. Nalejte do tortovej formy, uhraďte a pečte v predhriatej rúre na 150 °C asi 40 minút.
Vychladnutý koláč potrite lekvárom, obložte plátkami pomaranča a ozdobte kokosovými lupienkami.
Share or print this recipe