Rezeptideen, Tipps & Tricks in Ihrem Posteingang
Mit dem Wiener Zucker Newsletter
- Monatlich neue Rezeptideen
- Infos zu Gewinnspielen
- Kulinarische Geheimnisse & Produktneuheiten
1 torta ø 24 cm | 1 hodina {bez času na chladenie}
Na korpus:
Na kokosový krém:
Na krém s mangom:
Na ozdobu:
Na prípravu keksov bez obsahu lepku vymieste všetky prísady na krehké cesto. Rozotriete ho na plech (alebo povykrajujte keksy, ak nechcete urobiť kokosovo-mangový koláč) a pečte v predhriatej rúre pri teplote 175 °C s konvekciou približne 12 až 15 minút.
Potom nechajte vychladnúť a pomrvte na jemné omrvinky. Maslo roztopte, zmiešajte s omrvinkami a utlačte na dno rozkladacej formy s priemerom 24 cm. Dajte chladiť do chladničky {približne na 30 minút}.
Na prípravu kokosového krému vymiešajte dohladka mascarpone, odtučnený tvaroh, trstinový cukor, vanilku, kokosové vločky a rum. Želatínu pripravte podľa návodu na obale a primiešajte do krému. Krém rovnomerne rozotrite na vychladnutý tortový korpus.
Na prípravu mangového krému ošúpte mango, zbavte ho kôstky a vymixujte na pyré. Pridajte k nemu škoricu, cukor a vanilkové zrniečka. Želatínu pripravte podľa návodu na obale a pridajte k mangovej zmesi. Mangový krém rozotrite na kokosový krém a tortu nechajte cez noc v chladničke. Pred podávaním ozdobte physalisom, červeným pomarančom, strúhaným kokosom, rozmarínom a plátkami citróna.
Share or print this recipe