Rezeptideen, Tipps & Tricks in Ihrem Posteingang
Mit dem Wiener Zucker Newsletter
- Monatlich neue Rezeptideen
- Infos zu Gewinnspielen
- Kulinarische Geheimnisse & Produktneuheiten
Na ca. 65 kusov:
Na plnenie:
Na ozdobu:
Premiešajte všetky ingrediencie pomocou kuchynského robota. Prípadne zmiešajte múku s mandľami, položte na pracovnú plochu a uprostred urobte jamku. Do priehlbiny dajte cukor a žĺtok. Maslo nakrájajte na malé kocky a rozložte okolo priehlbiny a vytvorte hladké cesto. Vytvarujte cesto do tvaru gule, dajte do potravinárskej fólie a nechajte 2 hodiny odpočívať v chladničke.
Predhrejte rúru na 170 ° C - horné a dolné pečenie. Cesto rozpolte a znova premieste. Jednu polovicu vyvaľkajte a vykrojte srdiečka. Položte na plech vyložený papierom na pečenie a pečte asi 10 minút. Vyberte z rúry a nechajte vychladnúť. Z druhej polovice cesta vykrojte srdiečka a tiež malé srdiečka uprostred a upečte. Nechajte vychladnúť.
Srdiečko bez dierky potrite karamelom a prilepte srdiečkom s dierkou. Položte na papier na pečenie.
Čokoládu s kokosovým tukom pomaly rozpustite, dajte do vrecka, odrežte hrot a sušienky ozdobte jemnými čokoládovými linkami alebo ich ozdobte pomocou vidličky. Skladujte v dobre uzavretej dóze na sušienky.
Srdiečka možno tiež zlepiť s arašidovým maslom alebo džemom. Miesto strúhaných mandlí v krehkom ceste môžete použiť aj 30 g múky.
Share or print this recipe