Rezeptideen, Tipps & Tricks in Ihrem Posteingang
Mit dem Wiener Zucker Newsletter
- Monatlich neue Rezeptideen
- Infos zu Gewinnspielen
- Kulinarische Geheimnisse & Produktneuheiten
12 porciídoba pečenia 55 minútnenáročná príprava
Na základ vymiešame studené prísady do hladkého cesta a necháme 1 hodinu odpočívať v chladničke. Cesto vyvaľkáme a vyložíme ním vymastenú tortovú formu. Vidličkou niekoľkokrát popicháme a pečieme pri 200 °C asi 10 minúť.
Na plnku vymiešame v kuchynskom robote maslo a trstinový cukor. Postupne zapracujeme vajcia a kakao.
Čokoládu roztopíme vo vodnom kúpeli a s tekutou šľahačkou zapracujeme do hmoty. Vylejeme na predpečený základ a pečieme v teplovzdušnej rúre pri teplote 160 °C asi 45 minút, až je čokoládová hmota pevná.
Šľahačku vyšľaháme s práškovým cukrom na krémovú hmotu, potrieme ňou vychladnutú tortu a posypeme nastrúhanou čokoládou.
Share or print this recipe