Rezeptideen, Tipps & Tricks in Ihrem Posteingang
Mit dem Wiener Zucker Newsletter
- Monatlich neue Rezeptideen
- Infos zu Gewinnspielen
- Kulinarische Geheimnisse & Produktneuheiten
Hrušky ošúpeme, rozrežeme na polovicu, vyberieme jadierka a dáme povariť na 10 minút do vína s vodou spolu s badiánom a škoricou.
Medzitým si pripravíme mandľový krém. Maslo spolu s cukrom vymiešame do peny asi 5 minút. Postupne do zmesi po jednom primiešavame vajcia. Nakoniec do vajíčkovej zmesi ručne vmiešame mandľovú múku.
Kruhovú formu si vystelieme papierom na pečenie a následne lístkovým cestom. Mandľový krém nalejeme do formy na cesto. Vychladnuté hrušky si pokrájame na plátky a nakrájané ich prenesieme na koláč. Pred pečením hrušky potrieme medom a zasypeme mandľovými lupienkami. Pečieme 20 minút pri teplote 200°C.
Pred servírovaním posypeme práškovým cukrom.
Share or print this recipe