Rezeptideen, Tipps & Tricks in Ihrem Posteingang
Mit dem Wiener Zucker Newsletter
- Monatlich neue Rezeptideen
- Infos zu Gewinnspielen
- Kulinarische Geheimnisse & Produktneuheiten
Počet porcií: 2
Doba prípravy: 5 minút
Citróny umyjeme v horúcej vode, osušíme a prekrojíme na polovice, citrónovú šťavu vytlačíme.
Bazalku umyjeme, osušíme a otrháme lístky zo stoniek. Zopár lístkov si odložíme na ozdobu.
Bazalkovo-limetkový sirup spolu s listami bazalky vložíme do šejkra a rozdrvíme koktejlovým tĺčikom.
Do šejkra prilejeme citrónovú šťavu, gin a vložíme 4-5 kociek ľadu, potom dôkladne pretrepeme.
Cez sitko nalejeme do dvoch pripravených pohárov s kockami ľadu.
Zdobíme lístkami bazalky.
Tip: Namiesto domáceho bazalkovo-limetkového sirupu môžeme použiť aj sirup z obchodu.
Share or print this recipe